Каякинг в Ардените


Descent of the river by kayak

Топлите дни наближават постепенно, време е да планираме малко забавления на открито. Ако докато четете този материал ви е все още извънредно студено, налейте си чаша вино, завийте се с юргана и тогава продължете с четенето 😉
Миналата пролет наши приятели ни поканиха да пробваме водните приключения в Ардените. Можехме да си избираме между каякинг, рафтинг и кану-каяк. Стигнахме лесно с колите до мястото, открихме удобен паркинг в близост. По-голямата част от групата резервираха каяци и тръгнаха към сборния пункт.
След няколко часа се върнаха доволни и гладни. Седнахме на дървените маси до езерото, взехме си бира и обяд от ресторанта на самообслужване и обсъдихме идеите за следващата част от деня.
Ако планирате да оставате целия уикенд, може да наемете някое от бунгалата, да играете голф или миниголф, да карате водни колелета, да изследвате пещери и лабиринти, да карате картинг да се поизцапате с пейнтбол или да се стреляте с лазери 🙂
Ние изпробвахме само детската площадка за игра на открито – пързалки, батути, лабиринти. Извън зоната за игра има маси, столове и чадъри – подходящо за пикник и наблюдение на децата. На сайта е обявена цена за площадката 5 евро, но когато ние ходихме беше безплатна. Част от съоръженията са леко занемарени, предполагам затова не събират вече пари. Баткото (тогава на 5) и бебето (на 1) се забавляваха почти 2 часа там.
Адрес:
Durbuy Adventure
Rue de Rome 1, 6940 (Rome) Durbuy – Belgium
Phone : +32 (0)86 21 28 15 – Fax : +32 (0)86 21 20 07
http://www.durbuyadventure.be/index-en.html
Работи от 1 април до 30 септември.
Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s